Jooga

Ohjaan hathajoogaa eli fyysistä harjoitusta, johon kuuluvat monipuolisesti kehon hyvinvoinnista huolehtivat liikkeet (asana ja vinyasa) sekä hengitys- keskittymis- ja rentoutusharjoitukset.

Näen nykyajan joogan prosessina, jossa jokainen voi etsiä itselleen sopivan, terveyttä ja tyytyväisyyttä mahdollisimman hyvin ylläpitävän harjoituksen ja elämäntavan. Hathajoogassa nautimme joogasta ja haastavistakin harjoitteista kiireettömästi. Huomaamme, miten elinvoima ja vapaa liikkuvuus joogaharjoituksen myötä lisääntyvät ja stressireaktiot vähenevät. Tutustumme omaan olemukseemme ja sen hyvinvoinnin kannalta olennaisiin tarpeisiin. Löydämme paikkamme kehossa ja katselemme maailmaa rehellisesti sydämestä käsin.

Olen opiskellut hathajoogaopettajaksi joogakoulu Shantissa v. 2018-2021 ja täydentänyt osaamistani yksilöllisen joogaterapian opinnoilla (Breathing Deeply Institute, USA, joogaterapialiiton sertifioima koulutus) sekä Svastha-joogaterapiaopinnoilla. Kehoa ja mieltä lempeästi käsittelevään joogaopetukseeni vaikuttavat myös muut elämäntaidolliset harrastukseni: suomalainen naisvoimistelu, suomalainen luonto ja ydinshamanismi sekä perinteeseen sitoutumaton meditaatioharjoittelu.

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan, mitä jooga sinulle voisi olla!

Syksyn 2021 viikoittainen ryhmätunti: Maunulan asukastalolla keskiviikkoisin klo 20-21. Kysy vapaita paikkoja: sannaminttu@gmail.com

Yksilöllistä hathajoogaa

 • Haluatko tutustua joogaan turvallisesti juuri sinulle sopivien harjoitusten avulla?
 • Tuntuuko, että haluaisit paljon tarkempaa tai syvällisempää joogaohjausta kuin ryhmätunneilla on mahdollista antaa?
 • Haluatko joogata juuri sinulle sopivana aikana?

Jos vastasit johonkin näistä kyllä, suosittelen yksilöllistä joogatuntia. Sen voit varata suoraan minulta: lähetä viesti osoitteeseen  sannaminttu@gmail.com ja sovitaan aika. Tunnilla keskityn sinun joogaasi: opetan toiveen mukaan rauhoittavaa, energisoivaa tai keskittymiskykyä lisäävää joogaa, huolehdin asanan linjaukseen ja hengityksen kulkuun liittyvistä seikoista ja teen harjoituksesta kaikin puolin mahdollisimman sopivan juuri sinun tähän hetkeesi.

Tunti voi olla yksittäinen opastustunti tai viikoittainen harjoitus. Myös pariskunnille tai ystävyksille!

Joogatunnit pidetään joko työhuoneellani osoitteessa Männikkötie 5 tai kotikäyntinä (jos olet käynyt aiemmin tunnillani).

Joogan yksityistunti 50€ / 70 min (1-2 hlö)

Joogaterapia

Toivotko joogasta pysyvää apua johonkin tiettyyn elämän osa-alueeseen? Joogaterapia voi auttaa.

Joogaterapiasta voi saada apua esimerkiksi pitkittyneeseen stressiin ja sen aiheuttamiin oireisiin, univaikeuksiin, kroonisiin kipuihin, ahdistuneeseen tai masentuneeseen mielialaan, haitalliseen ylipainoon, krooniseen väsymysoireyhtymään tai tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Mikä tahansa jatkuvasti elämänlaatua heikentävä tila voi olla syy yksilöllisen joogaohjelman laatimiseen. Joogaterapeutin kanssa tehtävän joogaohjelman tarkoitus ei ole korvata lääketieteellistä hoitoa, fysioterapiaa tai psykoterapiaa, vaan sen avulla voi tukea omaa terveyttään ja toipumistaan parhaalla mahdollisella tavalla. Mikäli sinulla on jokin diagnosoitu sairaus ja siihen liittyviä rajoitteita, suunnittelen joogaohjelman sen mukaisesti.

Joogaterapian keinoina ovat sopivat joogaliikkeet, hengitysharjoitukset, ääniharjoitteet, tietoisen läsnäolon tai meditaation harjoitukset ja syvärentoutus.

 • Ensimmäisellä käynnillä kartoitetaan asiakkaan tarpeet. Niiden mukaan suunnitellaan kotona säännöllisesti tehtävä oma joogaharjoitus, jonka käymme yhdessä huolellisesti läpi.
 • Saat mukaan selkeät ohjeet tähän kotona tehtävään päivittäiseen n. 15 minuutin joogaharjoitukseen.
 • Toinen käynti on 2-3 viikon kuluttua. Muokkaamme joogaharjoitusta tarpeen mukaan ja opettelemme uutta.
 • Kolmas käynti on 2-4 viikon kuluttua toisesta käynnistä. Muokkaamme joogaharjoitusta tarpeen mukaan niin, että voit jatkossa sen avulla parhaalla mahdollisella tavalla ylläpitää terveyttä ja hyvää oloa.

Ensikäynti 1,5h / 90€
Seuraavat käynnit 60 min / 70€

Varaa aika joogaterapiaan lähettämällä viesti otsikolla joogaterapia: sannaminttu@gmail.com. Kerro viestissä pääasiallinen elämänlaatuasi haittaava asia ja toivomasi aika ensitapaamiselle (ma-to klo 9.30 - 16 välillä).

Huom! Joogaterapiaan varattavissa aikoja 1.2.2022 alkaen.

Joogaa työpaikalle:
iloa ja rentoutta syksyyn!

Tilaa viikoittainen joogatunti työpaikallesi - se on helppo ja mukava tapa tuoda hyvinvointi osaksi työyhteisön arkea.

Työpaikkajooga

 • antaa ihanan yhteisen hengähdystauon työviikkoon
 • vetreyttää ja availee kehoa
 • rauhoittaa mielen ja parantaa keskittymiskykyä
 • opettaa ylläpitämään hyvää seisoma- ja istuma-asentoa
 • ennaltaehkäisee tuki- ja liikuntaelinvaivoja
 • vähentää stressiä
 • parantaa kehon ja mielen palautumiskykyä.

Ohjaan työporukallesi toiveiden mukaan

 • lempeästi niveliä voitelevan, kehoa availevan, lihaksistoa tasapainottavan ja hermostoa rauhoittavan joogahetken
 • dynaamisen ja energisoivan, keskittymiskykyä parantavan joogatunnin
 • tai toiveiden mukaan tehdyn harjoituksen: esimerkiksi erityisesti niska-hartiaseutua ja lonkankoukistajia avaavan, selän hyvinvointia parantavan joogaharjoituksen.

Jutellaan ja sovitaan, mikä sopisi juuri teille!

Työpaikkajoogaan tarvitaan teidän puoleltanne tila, johon osallistujat mahtuvat mukavasti, sekä jokaiselle osallistujalle oma joogamatto tai jumppa-alusta. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita.

Joogatunti alle 15 hlö ryhmille 50€ / h
Joogatunti yli 15 hlö ryhmille 65€ / h
(Toiminta on alv vapaata.)

Tilaa minulta viikoittainen joogatunti työpaikallesi pääkaupunkiseudulla: 050-3078565 /  sannaminttu@gmail.com