Joogaa odotusaikaan

14.01.2022

Odottava äiti, lämpimästi tervetuloa raskausajan joogaan!

Odotusajan jooga auttaa ylläpitämään hyvinvointia raskauden aikana ja auttaa valmistautumaan raskauden, synnytyksen ja vauva-arjen tuomiin muutoksiin. Joogatunneilla saat keskittyä omaan hyvään oloosi.

Näillä tunneilla luomme turvallisin joogaharjoituksin tilaa ja joustavuutta kehoon, erityisesti hengityselimistön ja lantion alueelle. Tukea ja voimaa tuovin harjoittein ylläpidämme hyvää ryhtiä ja terveellistä asentoa kehon painopisteiden muuttuessa. Tutustumme lantionpohjan lihaksistoon, jonka tuki ja toisaalta rentous on tärkeässä roolissa niin hyvän ryhdin ylläpidossa kuin synnytyksessä ja synnytyksestä toipumisessa. Pyörivin ja virtaavin liikeradoin sekä lempeällä äänenkäytöllä etsimme rentoutta ja hyvää oloa kehoon.

Raskausajan joogakurssilla tutustumme omaan hyvään hengitystapaan, joka rauhoittaa hermostoa ja auttaa rentoutumisessa. Teemme erilaisia helppoja hengitysharjoituksia, joiden avulla odottaja voi myös lisätä itsetuntemustaan ja kykyään kuunnella oman kehon sisäisiä viestejä. Näistä hengitysharjoitteista voi olla paljon iloa myös synnytyksessä.

Ennen kaikkea odottava äiti ansaitsee omia nautiskelun hetkiä! Odotusajan joogassa opettelemme kaikkine kolotuksinemme ja vaivoinemme ottamaan hetken aikaa itselle, helpottamaan omaa oloamme ja nauttimaan tästä ohimenevästä hetkestä juuri sellaisena kuin se on.

Olen itse joogannut läpi kahden erilaisen raskauden. Raskausjoogan opetukseen olen perehtynyt opettajakoulutuksissa 2018 ja 2021. Joogan keinoin haluan auttaa sinua tukemaan hyvinvointiasi tavalla, joka tekee raskausajan mukavammaksi ja kantaa läpi synnytyskokemuksen vauva-aikaan saakka.

Raskausjoogakurssi alkaen 2.3. 2022 Levels Gym & Spa, Leppävaarankatu 12, keskiviikkoisin klo 12-13. Kurssi on tarkoitettu 2. ja 3. raskauskolmanneksella oleville odottajille.

Luettavaa:
Ihme sisälläsi - joogaa raskausaikaan
Hanna-Mari nieminen (2020)
Raskaus, synnytys, äitiys Malla Rautaparta (2010)

Hauskaa kun luit! Lue lisää joogaopetuksestani täällä
(tai sulje näyttö ja lähde metsään)