Jooga

Ohjaan hathajoogaa eli fyysistä harjoitusta, johon kuuluvat monipuolisesti kehon hyvinvoinnista huolehtivat liikkeet sekä hengitys- keskittymis- ja läsnäoloharjoitukset.

Näen nykyajan joogan innostavana ja lohdullisena prosessina, jossa jokainen etsii itselleen sopivan terveyttä ja tyytyväisyyttä mahdollisimman hyvin ylläpitävän elämäntavan. Hathajoogassa nautimme kiireettömästi kehollisesta harjoittelusta ja huomaamme, miten elinvoima ja vapaa liikkuvuus joogaharjoituksen myötä lisääntyvät ja stressireaktiot vähenevät. Tutustumme omaan olemukseemme ja sen hyvinvoinnin kannalta olennaisiin tarpeisiin. Löydämme paikkamme kehossa ja maailmassa.

Olen valmistunut joogaopettajaksi joogakoulu Shantin opettajakoulutuksesta ja opiskelen parhaillaan yksilöllistä joogaterapiaa kansainvälisen joogaterapialiiton sertifioimassa koulutusohjelmassa. Kehoa ja mieltä lempeästi käsittelevään joogaopetukseeni vaikuttavat tunnista riippuen myös ne elämäntaidolliset asiat, joita minulla on ollut ilo oppia ainakin seuraavilta tahoilta: suomalainen naisvoimistelu, suomalainen luonto ja ydinshamanismi, intialainen filosofia (hatha-joogan tantriset juuret) sekä zen-buddhalainen ja tiibetin buddhalainen meditaatio.

Lämpimästi tervetuloa tunneilleni kokeilemaan, mitä jooga sinulle voisi olla!


Joogaa Maunulassa

Anna joogatunnin nollata keho ja mieli. Hathajooga. Vaihtuva valikoima asanoita ja hengitysharjoituksia sekä loppurentoutus.

Dynaaminen hathajooga. Vaihtuva valikoima kehoa haastavia asanoita ja loppurentoutus.

Mies, tule hoitoon! Jooga hoitaa jäykkää ja stressaantunutta kehoa ja mieltä.
Hathajooga. Vaihtuva valikoima asanoita ja hengitysharjoituksia sekä loppurentoutus.

Pienten lasten äiti, tule elpymään! Jooga hoitaa ja uudistaa väsynyttä ja unettomuudesta kärsivää kehoa ja mieltä. Hathajooga. Vaihtuva valikoima asanoita ja hengitysharjoituksia sekä loppurentoutus.

Joogaa unettomuudesta kärsiville

Joogaa Töölössä

Kaikkeuden jooga - hitaassa harjoituksessa keskitymme mielikuvin luomaan ja hiljaisesti kokemaan kehon, mielen, sielun, toistemme, luonnon ja selittämättömän ihanalta tuntuvaa yhteyttä ja syliä.

Joogaa sohvaperunoille
Jämähditkö sohvan pohjalle? Ei haittaa! Tule joogaamaan entisen sohvaperunan kanssa toisten sohvaperunoiden joukkoon! Tämä tunti sopii sinulle, vaikka edellisestä liikuntakerrasta olisi vierähtänyt useampi vuosi(kymmen). Teemme yhdessä mukavan, voimistavan ja ihmeellisellä tavalla vetreyttävän harjoituksen. Kymmenen kertaa käyneille kaksi ilmaiskertaa päälle!

Palauttava joogatunti paljon urheileville

Shaktin virta! Tanssillisesti liikkuva kehonhuolto- ja venyttelytunti akustisen musiikin siivittämänä.

Yksilöllinen joogaterapia

Joogaterapeuttina voin auttaa sinua muodostamaan sellaisen joogaharjoituksen, joka parhaiten vastaa tarpeisiisi. Metodeina käytämme joogatunneilta tuttuja asana-, hengitys-, meditaatio- sekä syvärentoutusharjoituksia. Yksilöllisessä joogaterapiassa niihin on kuitenkin mahdollisuus pureutua pintaa syvemmälle.

Säännöllisesti ja huolellisesti harjoiteltu jooga parantaa ryhtiä ja auttaa ennaltaehkäisemään monia tuki-ja liikuntaelinvaivoja sekä stressiperäisiä sairauksia. Joogan hengitysharjoitukset tukevat parasympaattisen, kehon normaaleja elintoimintoja säätelevän hermoston toimintaa. Tämä stressitasoa laskeva vaikutus tukee monista sairauksista toipumista tai auttaa elämään niiden kanssa tyytyväisempänä.

Joogan avulla voin auttaa sinua kokonaisvaltaisesti muuttamaan elämäntapaasi niin, että ylipainon tai alakuloisen mielialan kaltaiset epätasapainotilat poistuvat ja tekevät tilaa tyytyväisemmälle elämälle.

Huom! Jooga ei ole fysioterapiaa eikä psykoterapiaa. Mikäli sinulla on jokin diagnosoitu sairaus, on sitä hoidettava lääkärin ohjeiden mukaisesti.

Joogaterapia on kuitenkin parantumista tukeva hoitomuoto ja yksilöllisesti suunnitellut joogatunnit sopivat myös monille kroonisten vaivojen tai sairauksien kanssa eläville. Joogaterapeutin kanssa yksilöllisesti suunnitellut liikesarjat ja muut harjoitukset tehdään sopivaan tahtiin ja jokaisella on hyvin aikaa kuunnella omia tuntemuksia sekä levätä tarvittaessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Joogaterapia kartoituskäynti 60€

Yksilöllinen joogaterapia 75€ / 90 min